ACHTERGROND.

PRINS. Amsterdam is in 2017 opgericht na een lange zoektocht naar zilveren herensieraden. We zochten stijlvolle, klassieke maar toch trendy herensieraden. Geschikt om elke dag te dragen. Zonder ervoor te moeten gewichtheffen of een bank voor te moeten beroven, omdat ze of te zwaar of te duur zijn… Zo zijn we na meer dan 10 jaar gewerkt te hebben voor bekende en grote horloge- en sieradenmerken ze zelf gaan maken. Een bold move, maar wel een hele toffe!
PRINS Sieraden voor mannen

WAAROM PRINS.

Wij maken er een punt van (zie logo) om jouw look af te maken met onze accessoires. Wij redden geen levens, maar we geven ze wel wat extra flair, glans en uitstraling. PRINS. is voor ons een attitude. Een levenshouding. Een gevoel. Daarnaast zijn we natuurlijk commerciële boys en weten we dat jij maar al te graag shined, dus daar kunnen wij en onze verkooppartners je prima bij helpen!

SIERADEN.

Wij ontwerpen de sieraden in Amsterdam. De (zegel)ringen, armbanden en kettingen uit onze collectie kunnen allemaal met elkaar gecombineerd worden. Zo maak je jouw sieradenset altijd persoonlijk. Elk sieraad kan natuurlijk ook prima alleen gedragen worden voor een meer casual effect. Het belangrijkste is dat jij je er goed bij en door voelt, doordat je jouw outfit net dat extraatje geeft.

FACADE COLLECTIE.

Om de stad te eren waar PRINS. vandaan komt hebben we de FACADE Collectie ontworpen. Een lijn met minimalistische sieraden voorzien van een robuuste grafische print, die de "Dutch Heritage" markeert. De print is bijvoorbeeld te herkennen van de gevels van Het Rijksmuseum, het Centraal Station of de vele grachtenpanden die zo kenmerkend zijn voor de Nederlandse hoofdstad.

FACADE COLLECTIE 

MEDIA.

Volg @PRINSAMSTERDAM op Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste designs, acties en stijl inspo. Of lees over PRINS. in een van deze features in de media: online magazine Man-Man, Jeweline of Edelmetaal.