Naar de inhoud

ABOUT PRINS

NOT THE KING
… A LOT MORE FUN TO BE WITH.
THE HANDSOME CHEEKY ONE
GENUINE AND ROYAL, WITH CLASS.
LIVES IN TOWNENJOYS OUTDOORS.
A BUSY, STYLISH AND ENVIOUS LIFE.
HAVING SOMETHING NO ONE HAS.
 
PRINS – AMSTERDAM

 

PRINS
Ontworpen voor de moderne man met een actief leven, brengt PRINS minimalistische zilveren en leren herensieraden. Als onderdeel van jouw dagelijkse outfit biedt de collectie verschillende opties om je ‘look’ net dat beetje extra kleur of persoonlijke twist te geven.

 

COLLECTIE
De PRINS sieraden zijn bedacht en ontworpen met het idee om een ‘capsule-collectie’ te creeren voor de man van nu. Alle sieraden kunnen met elkaar gedragen worden, maar op zich zelf zijn ze eveneens stuk voor stuk statements die je outfit af maken. De tijdloze minimalistische stijl van de sieraden maakt dat ze makkelijk te combineren met de kleding in jouw garderobe.

AMSTERDAM
De thuisbasis van PRINS is de Nederlandse hoodstad, Amsterdam. Het leven in de drukste stad van het land is veelzijdig en divers en daarmee de inspiratiebron voor de ontwerpen. De urban jungle, waarin wonen en werken hand-in-hand gaan met toerisme, zorgt voor een gemoedelijke sfeer in een al van oudsher multi-culterele samenleving, omgeven vol met iconische architectuur.